Karlovy Vary: Vánoční trhy letos našly hlavní místo před kolonádou (TV Západ)

Letošní vánoční trhy v Karlových Varech se rozprostřely na mnohem větší území než v předchozích letech. A to od hotelu Thermal až po Grandhotel Pupp. Začaly 30. listopadu a trvaly do druhého dne vánočního.

dezinfekce

Jejich organizaci měla na starost ve spolupráci s městem společnost KV City Centrum. Představeny byly také novinky, například vánoční vláček nebo nové stánky. Velkou pozornost si vysloužilo také unikátní interaktivní osvětlení stromu, které reagovalo na zpěv a zvuky kolemjdoucích. 

Před hotelem Thermal stál vánoční strom i dětská vánoční dílna. Nechyběl zajímavý dřevěný betlém. 

Kromě obvyklé nabídky pouličních umělců se lidé mohli před kolonádou pokochat vánočními stromky ozdobenými žáky karlovarských škol. 

Program trhů, jejichž hlavním místem bylo prostranství před Mlýnskou kolonádou, byl na širokou veřejnost a nabídl nejrůznější hudební styly od dětských vystoupení přes muzikálové písně až po rockové koncerty. Řada vystoupení pak cílila na dětské publikum.

Zajímavým artefaktem byl vystavený Fialův mechanický betlém z Chomutova. Přes 250 figurek, z nichž téměř stovka je v pohybu, zaujalo svým zpracováním nejednoho návštěvníka. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy