Karlovy Vary: První Czech Fashion Week zaštítí kraj (TV Západ)

Sobota 16. června bude v karlovarském Grandhotelu Pupp ve znamení špičkové módy. Od 14 hodin zde začne přehlídka s názvem Czech Fashion Week, nad jehož konáním převzala záštitu hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. Unikátní show potrvá od 14 do 22 hodin.

dezinfekce

„Jsem moc rád, že se nám podařilo tuto prestižní akci dostat do Karlových Varů. V každém případě to bude ojedinělá módní show, která v Karlových Varech bude poprvé,“ uvedl spolupořadatel akce Jaroslav Tylinger.

Pořadatelé poskytnou vstup zdarma lidem z domovů pro seniory, pro osoby se zdravotním postižením a dětem z dětských domovů. Na zajištění přehlídky podílet i studenti ze středních škol našeho kraje. Na módní přehlídce se představí i zástupkyně z regionu.

„Bude tam „naše“ karlovarská, místní návrhářka Debbie Brown, Osmany Laffita, od Verso paní Matoušová,“ vyjmenoval některé z návrhářů Tylinger.

Akci kromě Karlovarského kraje podpořilo město Karlovy Vary a řada místních sponzorů. Vstupenky od 290 korun jsou už nyní v prodeji v síti Ticketportal. Unikátní maraton módy připravila společnost European Press Holding ve spolupráci s European Fashion Agency a Agenturou Look Models. O týden později se během dvou dnů modely prezentují veřejnosti také na lázeňské kolonádě v Teplicích. 

Další informace najdete na webu nebo na Facebooku.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy