Cheb: Vánoční program omezilo nařízení Vlády ČR (TV Západ)

Chebské vánoční trhy se v letošním roce uskuteční ve značně minimalistické podobě. Kvůli nenadálému rozhodnutí Vlády ČR zrušit veškeré adventní trhy v republice nakonec zůstaly zavřené prodejní stánky. Ty vyrostly spolu s pódiem v minulých týdnech na chebském náměstí. Ruší se i program na postaveném pódiu.

dezinfekce

V provozu naopak zůstává kluziště. Na plochu je vstup možný bez respirátoru a kapacita by měla být regulována obsluhou. Město upozorňuje rodiče, aby se neshlukovali se před ledovou plochou, zachovávali rozestupy a nosili ochranu dýchacích cest v případě tvoření velkých skupin.

Prodávají se také vánoční stromky, v provozu je dětský kolotoč i vyhlídkové kolo. Nechybí Strom splněných přání a občasné vystoupení ponocného a Ježíškova pošťáka. 

Koná se také každoroční výtvarná soutěž „O nejkrásnější květináč“, kterou vyhlašuje starosta města Antonín Jalovec, odbor školství, tělovýchovy a kultury ve spolupráci s chebskými školami. Každý květináč je opatřen popiskou školy, která vytvořila výzdobu. Na facebookovém profilu města Chebu je vystavena fotografická galerie s popiskami škol a veřejnost podle „lajkování“ jednotlivých květináčů bude moci určit pořadí nejhezčí vánoční výzdoby. 

https://www.facebook.com/mestocheb/posts/5119671884728269

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy