Cheb: S vozidlem narazila do nočního klubu. Policie hledá svědky

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v nočních hodinách 23. února letošního roku, v ulici Pekařská v Chebu.

dezinfekce

O této nehodě jsme vás informovali zde.
 
Tehdy měla v nočních hodinách řidička osobního automobilu značky Mercedes jet ve směru jízdy z ulice Pražská do ulice Pekařská, kde zřejmě nezvládla řízení, narazila přední částí automobilu do vchodu restauračního zařízení a tím měla poničit vchodové dveře, zdivo a zároveň mělo dojít ke zranění několika návštěvníků zařízení. Po příjezdu policistů se řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,73 a 1,77 promile.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, zejména muže ve věku přibližně pětatřiceti let, který krátce po nehodě zastavil s vozidlem BMW X5 stříbrné barvy u restauračního zařízení, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na chebské kriminalisty na telefonním čísle 974372339. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.


nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy