Cheb: Na cyklostezce do Waldsassenu pokračují práce (TV Západ)

Na poslední části cyklostezky Cheb – Waldsassen se opět pokračuje ve výstavbě. Po předloni dokončeném přemostění v lokalitě u Kočího nyní pokračují práce na komunikaci ad tunelem a chystá se i úprava tělesa cyklostezky, která vede po bývalé železniční trati.

dezinfekce

"Tam se to rozpadá do dvou částí. Jedna z nich je výstavba přeložky komunikace nad samotnou cyklostezkou. Tam již zhotovitel pracuje a bude zde realizováno i odvodnění dolů k Podhradu. Stavba běží, předpokládáme dokončení někdy ke konci října tohoto roku, za zhruba 15 milionů korun včetně DPH. Pokud jde o samotnou cyklostezku a těleso té stavby, tam nyní probíhá dopravně inženýrské opatření. To by mělo skončit do konce tohoto měsíce. V měsíci září a v říjnu předpokládáme realizaci i samotné cyklostezky. Rovněž by mělo být hotovo někdy na přelomu října a listopadu tohoto roku," uvedl místostarosta Chebu Ladislav Hrubý. 

Poslední úsek cyklostezky vyjde město na 12,5 milionu korun. Město se ucházelo o dotaci u Státního fondu dopravní infrastruktury, ale bohužel bylo neúspěšné.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy