Cheb: Město se představí v Praze (TV Západ)

Více se soustředit na zlepšení image města Chebu mimo region chce jeho vedení. Jednou z možností je chystaná akce pro veřejnost v Praze, která by se měla uskutečnit v říjnu.

dezinfekce

„Přiznejme si, zvláště z 90. let se za Chebem táhne taková představa města plného prostituce, tržnic, drog apod., což dnes již dávno naštěstí není pravda. Ale bohužel mnohdy jinde v republice stále toto povědomí o Chebu mají. Což mě osobně velmi mrzí. Všichni návštěvníci, kteří do Chebu přijedou, jsou obvykle nadšeni, protože čekají něco mnohem horšího než ve skutečnosti Cheb představuje. Rozhodli jsme se proto zvolit netradiční prezentaci Chebu a na 14. října v pražském kongresovém City Centru na Pankráci uspořádat specifický večer, který bude věnován prezentaci Chebu. Chceme lidem, kteří mají o Cheb zájem a žijí dnes v Praze, ať už to jsou např. studenti, bývalí obyvatelé Chebu, kteří v Praze pracují, či lidé, kteří se zajímají o pohraničí, zprostředkovat to, co se v Chebu změnilo, co je zde nového a třeba je i trošku podnítit k tomu, aby region navštívili nebo sem např. své aktivity přesunuli,“ popsal záměr starosta Chebu Antonín Jalovec. 

V rámci několikahodinového programu město ukáže dosavadní úspěchy, ale i plány do budoucna. Informace doplní kulturní program v podání herců Západočeského divadla a mladých muzikantů. Město zároveň vyzývá chebské podnikatele a firmy, které se mohou k prezentaci finančně připojit.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy