Cheb: Město se představí v Praze (TV Západ)

Rok a den poté, co se v pražském konferenčním centru City plánovalo představit město Cheb, se uskuteční tato odložená akce. Stane se tak ve středu 13. října. Hlavním záměrem této první prezentace je představit co nejširší veřejnosti současnou podobu a život v Chebu.

dezinfekce

"Jedním z největších problémů našeho města je obrovský rozpor mezitím jak je mnohdy vnímáno ve zbytku republiky a reálným stavem. Když mluvím s turisty, kteří město navštíví, tak jsou vesměs nadšeni tím, jak krásné město máme, kolik atrakcí tady je a jak velmi pěkně vypadá. My jsme se proto rozhodli trošku pozměnit a vylepšit mediální obraz města a rozšířit povědomí o něm i v jiných částech republiky. Proto jsme již vloni připravovali akci "Cheb, jak ho (ne)znáte", kdy jsme v Praze chtěli lidem, kteří o město mají zájem, ať již jako turisté, podnikatelé či jako lidé, kteří se zde narodili, ukázat, co se v Chebu změnilo, a že Cheb je opravdu jiným městem než mnozí z nich mají pocit. Loni se akce nemohla uskutečnit, takže jsme ji přeložili na letošní rok. Dne 13. října se v konferenčním centru City vpodvečer uskuteční prezentace města Chebu. Chceme odprezentovat, co vše se ve městě změnilo i to, co chceme změnit do budoucna. Do toho chceme zařadit i vystoupení herců chebského divadla a jedné z regionálních kapel. Dále chceme prezentovat např. i naši novou zlatou minci a ukázat, že Cheb je opravdu městem, které má co nabídnout a nabízí mnoho příležitostí," vysvětil starosta Chebu Antonín Jalovec. 

Vstup na akci je volný a město přivítá každého, kdo se chce dozvědět nejnovější informace o životě a možnostech podnikání v nejzápadnějším cípu republiky. Podrobné informace o místě konání najdete na www.kc-city.cz a postupně také na stránkách města Chebu www.cheb.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.09.2021 09:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy