Bochov: Rodinný den lákal na soutěže o ceny (TV Západ)

Rodinný den v Bochově na Karlovarsku se odehrál v sobotu 17. července jako doplněk k velké dvoudenní akci v trialu. Ačkoliv více slyšet byly motorky, cestu k atrakcím a soutěžím si našla řada nejen místních, ale i přespolních.

dezinfekce

"Máme zde Rodinný den plný her, tvoření a zábavy. Máme tady klauna s balónky – to jsem já. Dále zde máme perníčkovou dílnu, malování na kamínky, malování na obličej, různé pohybové hry, lukostřelbu apod.," uvedla Kamila Altmanová, předsedkyně Kulturní komise. 

Den zábavy uspořádala Kulturní komise při Radě města Bochova ve spolupráci s místními dobrovolnými hasiči a Lukostřeleckým klubem. Pro děti byly samozřejmě připraveny drobné odměny.

"Na každém stanovišti dostanou odměnu, třeba poukaz na mošt, na zmrzlinu, sušenku, nějakou cukrovinku či si odnesou pomalovaný kamínek anebo pomalovaný obličej," dodala Altmanová.

Děti získávaly také balonková zvířátka, učily se správně třídit i poznávat přírodniny. S dobrovolnými hasiči si vyzkoušely trefování cílů proudem vody, který jim většinou pumpovali jejich rodiče nebo starší sourozenci. Program pokračoval až do odpoledních hodin. Večer od 20 hodin se pak představily dvě rockové kapely – Liberate a We Rock. V Bochově se uskuteční v letošní sezóně ještě další oblíbené akce. 

"Tak určitě jarmark 18.9., bude to velké jako vždy. Bude zde např. Ilona Csáková nebo Laura a její tygři, spoustu stánků, dobrot apod., jako vždycky," pozvala Altmanová. 

O všech kulturních a společenských akcích v Bochově můžete mít přehled i vy, stačí sledovat stránky města na adrese www.mesto-bochov.cz nebo si stáhnout mobilní aplikaci V obraze. Odkazy najdete v textové části reportáže nebo na těchto QR kódech.

https://www.mesto-bochov.cz/kontakty/mobilni-aplikace/


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy