Aš: Na zem povalil 87letého seniora a okradl ho

Chebští kriminalisté vyšetřují případ loupeže, ke které došlo v neděli dne 9. srpna 2020 v době od 10:13 do 11:00 hodin v Aši v ulici Palackého. Zde měl přistoupit neznámý muž k sedmaosmdesátiletému seniorovi a povalit ho na zem.

dezinfekce

Následně ho měl začít prohledávat a ze zadní kapsy kalhot mu odcizit hnědou koženkovou peněženku, ve které měl poškozený muž osobní doklady s finanční hotovostí. Při pádu naštěstí neutrpěl vážnější zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření.

Dosud neznámý pachatel by měl být muž snědší pleti ve věku kolem 30 let a vyšší postavy. Na sobě měl světlé kalhoty ke kolenům. Hovořil česky a bez přízvuků či vady řeči.

Na videozáznamu, jsou zachyceny osoby, které v danou dobu procházely poblíž místa incidentu a mohly by svým svědectvím přispět k vypátrání neznámého muže. Chebští kriminalisté v této souvislosti žádají svědky, kteří v uvedenou dobu procházeli křižovatkou ulic Nádražní a Palackého, případně křižovatkou ulic Chebská a Palackého aby se obrátili na linku 158 či na nejbližší policejní služebnu a pomohli tak k objasnění případu.

"Za Vaší spolupráci předem děkujeme," uvedla nprap. Eva Valtová.


Zdroj: Policie ČR

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.08.2020 13:33
Video




0 +
 

Hlavní zprávy