2011 – Cheb: Rozběhlo se pásmo pořadů Bez opony (4290) (TV Západ)

Na letošek připravilo Produkční centrum Kamenná v Chebu několik novinek. Jednou z nich je cyklus pořadů nazvaný Bez opony.

dezinfekce

Kavárna Produkčního centra se stane dějištěm pravidelného setkání, ve kterém budou vystupovat známé i méně známé osobnosti kulturního života doplněné o hudební program. Celý pořad se bude natáčet a jedná se o možnosti vysílání na některé regionální rozhlasové stanici. 

V prvním díle se diváci mohli setkat s herci Petrem Konášem a Kristýnou Janáčkovou a hudebním skladatelem, výtvarníkem Vladimírem Francem.  

Petr Konáš je členem chebského souboru od roku 2007 a získal si sympatie rolí záletného lékaře v druhé řadě seriálu Ordinace v růžové zahradě. Nyní hraje v seriálu TV Prima Cesty domů.

Kristýna Janáčková hostuje v současné době v Západočeském divadle ve hře Příběhy obyčejného šílenství. V seriálu Ordinace v růžové zahradě ztvárnila sestřičku Kristýnu Tichou.

V některém z dalších dílů cyklu Bez opony vystoupí Petr Batěk, herec Západočeského divadla v Chebu a autor pořadu. Bude zpovídat například Terezu Kostkovou, Petra Kostku nebo Jaroslava Satoranského. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy