2010 – Sokolov: Město chce opravit chátrající mosty (3994) (TV Západ)

Město Sokolov hodlá postupně opravit dosluhující mosty na svém území. Necelá desítka těch největších vede většinou přes Lobezský potok, ale také je v plánu velký most přes Ohři mezi vlakovým a autobusovým nádražím. Jako první se uzavřel most u kostela, který se opravuje z prostředků stavební firmy, která buduje rychlostní komunikaci R6.

dezinfekce

"Zatím, jak už jsem řekl, počítáme s opravami jednoho mostu. A další mosty, pokud je začneme dělat, tak ze svého, ale zatím ve výhledu je pouze mostek u ISŠTE. Tento můstek zezadu u ISŠTE, tzn. od fary, budeme dělat ve spolupráci s firmou, která, jak jsme již naznačili, nám poničí tento můstek při budování ISŠTE," připomněl místostarosta Jaromír Dvořák.

Mostek za Integrovanou střední školou zase opraví firma, která staví nový pavilon školy. Celkem se dělal posudek na osm mostů a výsledky nejsou překvapivé. Nejhůře dopadl již opravovaný most u 2. Základní školy.

"A ostatní mosty nejsou v dobrém stavu, ale nejsou ve stavu havarijním. To znamená, že máme zhruba čas 5-10 let, abychom se snažili získat dotace a tyto mosty dali dohromady", upřesnil Dvořák.

Uzavření opravovaného mostu se plánuje na tři měsíce.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 25.03.2020 12:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy