2010 – Cheb: Kdybykulich předvedl show (4107) (TV Západ)

Artistní mobilní show s názvem Kdybykulich zavítala do Chebu. Akce si dala za cíl oživit centra obcí a měst, která jsou sdruženy v Českém dědictví UNESCO a České inspiraci. U stánku s prezentačními materiály byl o nejrůznější publikace značný zájem.

dezinfekce

Pro děti byly připravené soutěže jako lovení dřevěných rybek z kádí, interaktivní skládačky českých měst, házení míčků nebo chození po dřívkách pro dva. Děti si taky mohly postavit umělého sněhuláka nebo zažít letní koulovačku. Denní program s názvem „Máš pod kulichem?“ byl zakončen losováním pěti výherců drobných cen přímo z kulichu.   

Odpolední program pokračoval minifestiválkem s názvem „Živá města – živé památky,“ na velkém pódiu. Jako první se představila kapela Booger, která má ve svém repertoáru slavné bluesové skladby zvučných autorů. Vystřídala je písničkářka Terezie Palková s akordeonem. Nakonec přihlížejícím zahrála čtyřčlenná ženská kapela s názvem BraAgas. Se svými žánrově laděnými programy vystupují po celé Evropě a mají za sebou tři řadové nahrávky.

Večerní program uvedl herec Západočeského divadla Pavel Marek čtením povídky Setník. Artistní představení v podání Cirque Garuda s názvem Kámen mudrců předvedlo pohybovou show, ohňové efekty, živého bubeníka i světelné efekty. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy