2002 – Sokolov: Správa sportovišť zlepšila hospodářský výsledek (TV Západ)

Se ztrátou ve výši 1,4 milionu korun skončilo hospodaření sokolovské městské společnosti Správa sportovních zařízení za loňský rok. Vedení místní radnice je ale s ekonomickým výsledkem organizace spravující areál Baníku přesto spokojeno.

dezinfekce

"Proti ztrátě přes 3 miliony v předchozím roce, teď je 1,4 – to je výborný výsledek," uvedl místostarosta Sokolova Lubomír Novotný.

Radnice považuje za pozitivum nejen to, že se společnost postupně přibližuje v vyrovnanému hospodaření, ale především pak neustále se zlepšující stav sportovní areálu. Většina peněz, které město Správě dává je totiž investována do oprav z minulosti zanedbaných sportovišť a budov. 

"V době kdy provozoval Baník Sokolov tento areál, tak většinou ty peníze, které město do toho dávalo, šly do funkce sportovních organizací, ale do údržby a oprav velmi málo," poukázal na situaci Novotný. 

Zatímco v loňském roce město Správě sportovních zařízení přispělo na její činnost a pokrytí ztráty z roku 2000 částkou přesahující 9 milionů korun, letos se tento příspěvek sníží na necelých 7 milionů. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy