2001 – Starý Hrozňatov: Turnaje gard se zúčastnili i hráči Rudé Hvězdy (TV Západ)

První květnový den zažili příznivci chebského fotbalu skutečný svátek. Na útulném stadionku ve Starém Hrozňatově se uskutečnila májová fotbalová show s podtitulem Turnaj starších pánů.

dezinfekce

V týmu Rudá Hvězda Cheb 79 se zde objevila řada fotbalových legend, které v dresu místního prvoligového oddílu proslavili chebskou kopanou po celé republice. Pozvání přijal např. první kapitán ligové Rudé Hvězdy, řízný obránce Zdeněk Koubek, dlouholetá opora týmu Milan Lindenthal či spolehlivý předstoper Milan Svojtka. Další dva týmy nesly všeříkající názvy – Padesátníci a Zbytek světa. 

V prvním utkání zvítězila Rudá Hvězda nad Zbytkem světa 2:0. Padesátníci poté remizovali s bývalými ligovými hráči 2:2. A v závěrečném utkání mezi staršími pány a Zbytkem světa se soupeři opět rozešli smírně 3:3. Výsledky ale nebyly v tomto slunečném odpoledni tím nejdůležitějším. Zhruba pětistovka diváků se přišla především pobavit a řada z nich u piva a grilované klobásy vzpomínala na slavnou éru chebského fotbalu až do pozdního večera. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy