2001 – Cheb: Radnice v boji proti prostituci nepolevuje (TV Západ)

Tradiční jarní ofenzivu v boji proti prostituci v ulicích města zahájila chebská radnice. S příchodem teplejšího jarního počasí totiž každoročně dochází ke zvýšení počtu žen nabízejících na území města sexuální služby. Součástí dlouhodobější akce bude razantní vytlačování prostitutek z ulic Chebu, a to pomocí pravidelných bezpečnostních akcí za účasti městské i státní policie.

dezinfekce

„Chystáme schůzku s ředitelem Policie ČR, kde budeme již domlouvat spolupráci a koordinovat naše kroky v této oblasti,“ sdělil tajemník města Václav Sýkora. 

Pravidelná zasedání rovněž zahájila přestupková komise chebského městského úřadu, ke které bylo při první policejní razii předvedeno 30 prostitutek a jeden zákazník – tentokrát občan Švýcarska. Všichni zadržení totiž porušili městskou vyhlášku, jež od 1. ledna 2000 zakazuje v Chebu jak nabízení sexuálních služeb na veřejnosti, tak i jejich vyhledávání. 

Komise na svém prvním zasedání uložila pokuty v celkové výši 28 tisíc korun. Hotově - na místě, se podařilo vybrat pouhé tři tisíce a zbytek tedy bude následně vymáhán. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy