2001 – Cheb: Policie připravila výtvarnou a vědomostní soutěž pro děti (TV Západ)

Preventivně – informační skupina okresního ředitelství Policie ve spolupráci s chebskou radnicí připravila pro žáky druhého stupně místních základních škol vědomostní soutěž nazvanou Mladý strážce zákona. Soutěž, která je podle věku do dvou kategorií, proběhne dvoukolově, přičemž kolo první bude spočívat ve správném vyplnění vědomostního testu.

dezinfekce

"Každý zájemce o účast ve vědomostní soutěži si může testy vyzvednout v týdnu od 12. do 16. listopadu na Okresním ředitelství Policie v Chebu, dále na Poradenské místnosti Policie, na Obvodním oddělení Policie na Hwiezdoslavově náměstí, na Obvodním oddělení Policie Zlatý vrch, a také na chebské Městské policii. Všichni soutěžící mají možnost vyhledat si odpovědi v zákonech a vyhláškách, které jim budou v tomto týdnu ve všech policejních budovách k dispozici," popsala tisková mluvčí chebské policie Radka Růžičková. 

Vyplněný test musí účastníci odevzdat nebo odeslat na Okresní ředitelství Policie ve Valdštejnově ulici do 21. listopadu. Výsledková listina se jmény postupujících pak bude od 27. listopadu vyvěšena ve všech již zmíněných policejních budovách.

Soutěžící, kteří uspějí a postoupí do druhého kola se budou muset do konce listopadu zaregistrovat ve vrátnici Okresního ředitelství Policie. Druhé kolo soutěže, které se bude skládat z vědomostního testu a testu dovedností proběhne 12. prosince na policejní poradenské místnosti v ulici 17. listopadu. Prvních pět nejlepších z každé kategorie získá věcné ceny, kupříkladu cyklistické přilby, které věnovala chebská radnice. 

Pro žáky chebských mateřských, základních a zvláštních škol policisté dále připravili výtvarnou soutěž na téma Já a dopravní prostředky. 

Dětské výtvarné práce, které musejí být označeny jménem, příjmením, věkem, třídou a školou, je potřeba doručit do 20. prosince na uvedenou adresu. 

"Výherce v jednotlivých kategoriích odmění ředitel Okresního ředitelství Policie České republiky v Chebu a představitel Městského úřadu v Chebu. Vyhodnocení prací proběhne na počátku ledna roku 2002," doplnila informace Růžičková. 

Všechny dětské práce pak budou od 25. ledna příštího roku vystaveny v prostorách policejní poradenské místnosti.   


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy