2001 – Cheb: Hra zvaná Bible ruských alkoholiků měla úspěch (TV Západ)

Jedinečný zážitek připravilo návštěvníkům Západočeského divadla hostující brněnské HaDivadlo, které do Chebu zavítalo s dramatizací světově proslulého textu ruského undergroundu s představením hry Moskva – Petušky.

dezinfekce

Hlavní hrdina hry přezdívané též Bible ruských alkoholiků se jednoho dne probudí s ohromující kocovinou na chodbě neznámého moskevského činžáku. Následné probírání se k životu a cesta vlakem do stanice Petušky je příběhem o litrech vypité vodky, o kocovinách, životních bolestech a narušených vztazích. Nejde však jen o příběh jednoho člověka, ale i o nepřehlédnutelné podobenství celých ruských dějin. 

S další zajímavou nabídkou pro své diváky přichází Západočeské divadlo také v měsíci únoru. Připravena je totiž pro ně 50% sleva na vstupné v případě, že si v únoru koupí 4 a více vstupenek na libovolnou kombinaci představení z repertoáru divadla uváděných od 19 hodin. Všichni zájemci si mohou vybrat např. komedii Třesk, aneb Doučovací hodina pro havarované, drama Rút, klauniádu Ruleta aneb Příběh nenapsaného románu či klasickou komedii Williama Shakespeara Zkrocení zlé ženy. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy