2001 – Cheb: Domácí fotbalistky porazily FK Vroutek 3:1 (TV Západ)

V šestém kole druhé ženské fotbalové ligy hostily chebské hráčky celek FK Vroutek. Po vítězství 4:1 v minulém zápase se Sokolovem Smečno si chtěly na své konto připsat další body.

dezinfekce

V úvodní půlhodině se ale hrálo především ve středu hřiště a nebezpečných akcí bylo jako šafránu. Ve 32. druhé minutě ale Pazurová dokázala využít zaváhání hostující obrany a střelou do prázdné brány otevřela skóre. Již o sedm minut později tatáž hráčka zbytečně nakopla v přerušené hře jednu ze soupeřek a uviděla červenou kartu. 

Domácí tým ale i v deseti dokázal soupeřky zatlačit a do konce první půle se mu podařilo zápas rozhodnout. Ve 43. minutě chytila hostující gólmanka malou domů a z nařízeného nepřímého kopu se Berkovcová krásně trefila do šibenice. O dvě minuty později se po pěkné kombinaci ocitla Krumphanzlová sama před brankářkou a technickou střelou stanovila poločasový výsledek na nadějných 3:0. 

Ve druhé půli se domácí hráčky soustředily především na udržení jasného vedení. Přesto se již v 8. minutě musela po pěkné křížné střele blýsknout brankářka hostí. Po čtvrt hodině hry měl hostující celek obrovskou šanci na zkorigování výsledku, ale střela po rychlém brejku skončila těsně mimo bránu. 

Zhruba 10 minut před koncem mohli domácí zvýšit své vedení, ale po tvrdé ráně z rohu šestnáctky pouze zazvonila tyč. V době, kdy již oba celky čekaly na závěrečný hvizd, využila hostující Mrázová nedorozumění v domácí obraně a účet zápasu uzavřela na konečných 3:1.

„Měli jsme dnes postaveno to nejlepší, co máme. Holky měly chuť a po prvním góle se to zase zlepšilo. Měly motivaci. Až jsem byl překvapený, dá se říci,“ shrnul trenér Jiří Remiš.

Domácímu publiku se chebské fotbalistky opět představí 27. října, kdy od 14:00 hodin hostí na hřišti v Poohří soupeřky z Tábora. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy