2000 – Sokolov: Taneční soutěž zná již své vítěze (TV Západ)

V sobotu 17. června se v Městském domě kultury uskutečnil již 7. ročník taneční soutěže Sokolovský pohár 2000. Letošní ročník byl navíc součástí české taneční ligy kategorie M ve standardních a latinskoamerických tancích.

dezinfekce

Soutěž uspořádal sokolovský Městský dům kultury ve spolupráci s taneční školou MDK Josefa Kábrta. Kategorie standardních tanců se zúčastnilo 30 párů ze všech koutů republiky, z nichž 6 nejlepších postoupilo do večerního finále. Zde museli nabitému sálu zatančit např. waltz, tango či valčík. Vavřín vítězství si nakonec odnesla dvojice Pavel Dvořák, Jitka Valešová z pražského tanečního klubu Žofín, druhé místo obsadil pár Ondřej Ledabyl a Eva Střelcová z Telnice a třetí byli Plzeňané Filip Gregoriades, Lenka Vobořilová. Domácí sokolovský pár Petr Mareš, Martina Horáková skončil na solidním desátém místě. 

Ve druhé soutěžní kategorii v latinskoamerických tancích s přehledem zvítězil pár Zdeněk Rezler a Pavla Pazdírková z oddílu STK Praha před dvojicemi Michal Kostovčík, Eva Vaňková a Jan Černý, Lucie Skopalíková z ostravského LR Cosmetic Dance Team. Do finále se rovněž probojoval chebský pár Miroslav Jurič, Veronika Prudíková, který nakonec obsadil výborné 6. místo. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy