2000 – Sokolov: Ozbrojená skupina přepadla šest Bulharů (TV Západ)

Skupina ozbrojených lupičů přepadla ve středu 31. května ve večerních hodinách ubytovnu v areálu TJ Baník Sokolov. Terčem útoku se stalo šest Bulharů ve věku od 25 do 41 let, kteří chtěli v ubytovně přespat cestou do Německa, kam jeli nakupovat ojetá auta. Skupina 8 až 10 pachatelů do budovy vnikla doposud nezjištěným způsobem a zamířila do dvou pokojů, v nichž cizinci bydleli.

dezinfekce

„Bulhaři zaslechli kolem dvanácté hodiny pouze výkřik policie, ale když se otevřely dveře, tak zde policisté nestáli. Pachatelé se na dva cizince okamžitě vrhli a fyzicky je napadli. Zbývající čtyři donutili pod pohrůžkou střelnou zbraní zalehnout k zemi,“ popsala událost tisková mluvčí Policie Sokolov Blažena Kašparová. 

Pak jim lupiči svázali ruce lanem a opasky a přikryli jim obličeje. Z pokojů odcizili více než 15 tisíc marek, dva a půl tisíce korun, dva mobilní telefony a bulharský cestovní pas. Policisté připouštějí, že pachatelé, po kterých se intenzivně pátrá, šli pravděpodobně na jisto, přepadení měli přesně načasované a oběti vytipované. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy