2000 – Pomezí: Neznámý pachatel přepadl směnárnu (TV Západ)

Ve čtvrtek 10. února po 18 hodině přepadl ozbrojený pachatel obsluhu směnárny AutoArt nedaleko hraničního přechodu v Pomezí u Chebu. Dosud neznámý muž si počkal, až ve směnárně nebude žádný zákazník.

dezinfekce

„Využil toho, že ve směnárně zůstala pouze obsluha, mladá dvacetiletá žena, vnikl dovnitř a namířil na ženu pistoli s tím, aby mu hned vydala veškerý obnos peněz, který tam má. Žena se zachovala chladnokrevně a okamžitě stiskla alarm. Toto pachatele vyrušilo natolik, že ze směnárny utekl pryč,“ popsal událost tiskový mluvčí chebské policie Václav Vrba. 

Na základě výpovědi mladé ženy se policistům podařilo sestavit pravděpodobný portrét pachatele. Muž ve věku 25 – 30 let je asi 175 cm vysoký, plnoštíhlé postavy. Má krátce střižené vlasy, snědší pleť a byl několik dnů neholen. Pachatel hovořil česky a v pravé ruce měl při přepadení dlouhou černou pistoli nezjištěné značky. Na sobě měl tmavou, pravděpodobně modrou, šusťákovou bundu na zip a na hlavě měl tmavě šedou nebo zelenou kšiltovou čepici. Jakékoliv informace o osobě pachatele můžete sdělit na nejbližší služebně policie nebo zatelefonovat na linku 158.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy