2000 – Odrava: Sexturista po napadení policisty skončil ve vazbě (TV Západ)

Již podruhé v krátké době se v policejní svodce objevil název obce Odrava u Chebu. Po zatčení tří mužů podezřelých ze spáchání trestného činu kuplířství v jednom z tamějších nočních podniků, jehož se měli dopustit na třech ženách z Moldávie, se nyní do policejní cely dostal německý sexturista. V pondělí 3. dubna kolem 22:00 hodin vyjela do nočního podniku Paradies na požádání personálu policejní hlídka.

dezinfekce

„Protože zde 52letý cizinec v podnapilém stavu napadal personál. Policisté cizince zajistili a předvedli ho na Obvodní oddělení Policie ČR Cheb – Zlatý vrch,“ sdělila tisková mluvčí chebské policie Radka Růžičková. 

Tam rozparáděný Němec ve svém chování pokračoval a napadl jednoho z číšníků, který byl na policii přítomen jako svědek. Když mu v tom chtěl přítomný policista zabránit, muž obrátil svou pozornost směrem k němu a udeřil jej do obličeje. Navíc mu poškodil stejnokroj. Cizinec poté putoval do Protialkoholní záchytné stanice v Sokolově a druhý den po vystřízlivění mu vyšetřovatel sdělil obvinění ze spáchání trestného činu útoku na veřejného činitele. V současné době se horkokrevný turista nachází ve vazební věznici.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy