2000 – Františkovy Lázně: S nožem v ruce vyhrožoval majitelce bytu (TV Západ)

Horké chvíle prožila kvůli podkrovnímu bytu ve svém činžovním domě 69letá žena z Františkových Lázní. Majitelka domu se přednedávnem obrátila na soud, jež rozhodl, že jeden z nájemníků, který svůj byt nevyužíval, a naopak ho celý zdemoloval, ho musí vyklidit. Ten se po obdržení soudního rozhodnutí vydal za majitelkou domu.

dezinfekce

„Zazvonil na ni a když mu otevřela, vešel do bytu, odstrčil jí, chytil ji za vlasy, vytáhl nůž a pohrozil jí, že bude zle, pokud mu na druhou stranu soudního rozhodnutí nenapíše text, kde se zavazuje k tomu, že jej nechá v bytě do té doby, dokud mu nesežene náhradní byt,“ popsal událost tiskový mluvčí chebské policie Václav Vrba.

Žena v obavě o svůj život prohlášení nakonec sepsala. Poté, co muž z bytu odešel, vše neprodleně oznámila na Obvodním oddělení policie ve Františkových Lázních. Policisté tohoto nájemníka za nedlouho zatkli a vyšetřovatel ho obvinil ze spáchání trestného činu vydírání, za což mu hrozí až osmileté vězení. V současné době se muž nachází ve vazební věznici v Horním Slavkově. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy