2000 – Františkovy Lázně: Mladík utrpěl při nehodě smrtelná zranění (TV Západ)

Již ke čtvrté smrtelné nehodě od počátku roku došlo na silnicích Chebska. Prozatím poslední obětí se stal 21letý řidič dodávkového vozidla Ford Transit patřícího poště. Tento muž havaroval při cestě z Chebu do Aše v blízkosti Františkových Lázní, v místě za odbočkou na Třebeň.

dezinfekce

„Tento řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla namrzlé vozovce. Sjel vpravo do příkopu, kde posléze narazil do značky a betonové propusti, poté bylo vozidlo vymrštěno zpět na vozovku, kde zůstalo ležet na střeše,“ popsala nehodu tisková mluvčí chebské policie Radka Růžičková. 

Řidič při nárazu z vozu vypadl a utrpěl mnohočetná zranění, kterým na místě podlehl. Na automobilu vznikla škoda ve výši 400 tisíc korun. V souvislosti s touto havárií nám policisté sdělili, že právě úsek u Františkových Lázní je místem se zvýšeným výskytem dopravních nehod, ale v tomto případě se jednalo o řidičovu chybu. 

Podle policistů z dopravního inspektorátu se v poslední době rapidně zhoršila kázeň řidičů. To dokumentuje i fakt, že v loňském roce nedošlo až do května na silnicích Chebska k žádné nehodě se smrtelnými následky. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy