2000 – Františkovy Lázně: Loupit měl chebský strážník MP (TV Západ)

Před františkolázeňskou restaurací Pod Lipou se před nedávnem odehrál konflikt, který by bylo za trochu jiných okolností možné označit za běžnou hospodskou potyčku. Tento ale vyústil v obvinění ze spáchání trestného činu. Další zajímavostí je fakt, že jedním z jeho aktérů byl strážník městské policie.

dezinfekce

„Obvinění z trestného činu loupeže jsou dva mladíci z Chebu. Jeden z nich je strážník městské policie sloužící v Chebu. A tito dva mladíci 23. ledna několik minut před půlnocí ve Františkových Lázních před restaurací Pod Lipou fyzicky napadli 22letého mladíka z Plesné,“ uvedla tisková mluvčí chebské policie Radka Růžičková. 

Přitom mu měli odcizit 60 německých marek. Napadený muž rovněž utrpěl drobná poranění, která si vyžádala lékařské ošetření. Jak se nám podařilo zjistit, všichni aktéři byli v době konfliktu ve značně podnapilém stavu. Obvinění navíc popírají loupežný podtext tohoto incidentu. Tomu by napovídalo to, že po zadržení se u nich údajně odcizená částka nenašla. Jak nám dále sdělili policisté, mělo by v nejbližší době dojít k rozšíření obvinění na další osobu, která se v době konfliktu nacházela před restaurací. Případem se nadále intenzivně zabývá chebský úřad vyšetřování. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy