2000 – Cheb: Sparťanky porazily Chebanky 8:0 (TV Západ)

V neděli 29. října přivítaly fotbalistky SK Cheb na svém hřišti „béčko“ pražské Sparty. Těm patří v druholigové tabulce první místo a tak v bodový zisk nezkušených Chebanek mohl doufat jen největší optimista.

dezinfekce

Domácí hráčky do zápasu vstoupily bez respektu ze slavnějšího soupeře a v první čtvrthodině si dokonce vytvořily mírnou územní převahu. Tu se jim ale nepodařilo vyjádřit gólově a tak otěže zápasu postupně převzaly Sparťanky. Poté, co se ve 20. minutě poprvé trefila hostující Marková, domácí hráčky odpadly a Pražanky střílely góly jak na běžícím páse. Po poločasovém výsledku 0:4 se kanonáda nezastavila ani ve druhé půli a sparťanská rezerva nakonec Chebanky deklasovala 8:0. V dresu hostí se blýskla především autorka pěti branek útočnice Michala Marková. 

„Holky zahrály prvních 15 minut suprový fotbal. Pak nastaly chyby v obraně, z rohu, brankářka zase nepodržela – tím v obraně vznikají strašné chyby. Nedodržení z povinností obsazení hráčky na tělo a pak dostáváme takové góly ze standardek. Brankářka je mladá, nezkušená,“ řekl trenér Robert Stojkovič. 

Příští zápas na domácí půdě sehrají fotbalistky SK Cheb v sobotu 11. listopadu od 14:00 hodin, kdy na hřišti v Poohří přivítají tým USK Praha. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy