2000 – Cheb: Domácí fotbalistky zvítězily s čistým kontem (TV Západ)

V šestém kole druhé ligy přivítal chebské fotbalistky na stadionu v Poohří celek Sokol Smečno. V posledním zápase před domácím publikem podlehli Blatné vysoko 1:6 a tak cíl pro toto utkání byl jasný – zisk tří bodů. Tým začal ve velikém stylu a skóre otevřela z první penalty již v 8. minutě Iveta Stojkovičová.

dezinfekce

Domácí si pak vytvořili obrovské množství šancí, ale na 2:0 zvýšila Jana Moulisová po samostatném průniku do šestnáctky až ve 23. minutě. Táž hráčka do poločasu skórovala ještě jednou, takže při odchodu do kabin platil stav 3:0. Při lepším proměňování jasných gólových příležitostí ale mohlo být vedení ještě daleko vyšší.

„Proměňování šancí dnes bylo katastrofální - podle terénu, jste viděli, že prší, hodně to klouzalo, velké kaluže jsou na hřišti. S výkonem hráček jsem velmi spokojený,“ řekl trenér Robert Stojkovič. 

Ve druhé půli pokračovala hra na jednu bránu. Z množství šancí se ale ujala pouze střela ze skrumáže Jany Moulisové v 75. minutě, která tak stanovila konečný stav na 4:0. 

„Holky byly suprové. Chtělo se jim hrát, také dostaly své, výčitky. Hrály dnes dobře,“ dodal trenér.

Další zápas na domácí půdě sehrají chebské hráčky v neděli 29. října od 14:30 hodin, kdy tentokrát na stadionu Lokomotivy přivítají Béčko pražské Sparty. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy