Úsměvy Jaromíra Hanzlíka v Kraslicích

Přirozená, neopakovatelná a velmi osobní atmosféra večera, který se skládá z divadelních a filmových historek z více než třicetileté herecké práce pana Hanzlíka, je doplněna krátkým promítnutím průřezu filmových ukázek, autogramiády knih – „Úsměvy“ a v neposlední řadě dojde i na případné dotazy samotných diváků.

0

Před 3 roky

Návštěvní den u Miloslava Šimka v Kraslicích

Zábavný pořad ve stylu "Návštěvních dnů" Šimka a Grossmanna pobavil a rozesmál všechny přítomné.

0

Před 3 roky

Návštěvní den u Miloslava Šimka v Kraslicích

Ve středu 13. 10. se v Domě kultury v Kraslicích uskuteční představení Návštěvní den u Miloslava Šimka. V pořadu ve stylu legendárních „Návštěvních dnů“ Šimka a Grossmanna se představí řada bývalých spolupracovníků Miloslava Šimka, kteří připomenou nejznámější scénky, povídky a písničky. Vstupenky (280 Kč/260 Kč) je možno zakoupit v KIC Kraslice nebo na www.mkc-kraslice.cz

0

Před 3 roky

V Kraslicích vystoupí písničkář Vojta Kiďák Tomáško

Srdečně Vás zveme na hudební vystoupení loketského folkového písničkáře V. K. Tomáška, které se uskuteční 1. 10. 2021 od 19.00 hodin v Domě kultury v Kraslicích. Vstupenky můžete za 100 Kč zakoupit v Kulturním a informačním centru Kraslice.

0

Před 3 roky

Zdeněk Izer vystoupil v Kraslicích

V polovině září navštívil Dům kultury známý komik, bavič a moderátor Zdeněk Izer se svou one man show Na plný coole! Svůj nezaměnitelný humor předvedl Zdeněk Izer i v Kraslicích. Představení bylo plné vtipných scének a parodií, které byly obohaceny videoprojekcemi. Izer imitoval celou řadu českých a zahraničních osobností, jmenovitě např. Michala Davida či Michala Tučného, a využíval přitom vtipných převleků. Diváci se u jeho show bavili od začátku do konce.

0

Před 3 roky