Žlutice: Při nehodě se zranila řidička a její spolujezdec

0

krimi, doprava, dopravní nehoda, žlutice, silnice i/6, zranění


V pondělí krátce po sedmé hodině ranní došlo na pozemní komunikaci I/6, konkrétně u odbočky směrem na Žlutice, k dopravní nehodě. K té mělo dojít tak, že čtyřiašedesátiletá žena jedoucí ve vozidle značky Renault, ve směru ze Žlutic na Karlovy Vary, po příjezdu na křižovatku z vedlejší pozemní komunikace, zřejmě nedala přednost osobnímu automobilu značky Volkswagen, jedoucímu po hlavní pozemní komunikaci ve směru z Karlových Varů na Prahu.

Následně došlo ke střetu těchto dvou vozidel. Po střetu mělo zůstat vozidlo Renault stát na pozemní komunikaci a vozidlo značky Volkswagen bylo odraženo do příkopu.

Při dopravní nehodě došlo naštěstí jen k lehkým zraněním, které utrpěla čtyřiašedesátiletá řidička a třiačtyřicetiletý spolujezdec z osobního automobilu značky Renault. Oba převezla Zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice.  Řidiči obou vozidel se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 100 tisíc korun.Policisté z dopravního inspektorátu vyřešili tento přestupek příkazem na místě, tedy blokovou pokutou.

prap. Jan Bílek
mjr. Bc. Kateřina Pešková



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář