Toužim: Řidič vozidla bohužel svým zraněním podlehl

0

nehoda, dopravní nehoda, tragická nehoda, řidič, toužim, krimi, policie, karlovarský kraj, region


K tragické dopravní nehodě došlo v pátek 25. března letošního roku krátce po 12. hodině na pozemní komunikaci I/20 poblíž Toužimi. Sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Hyundai, jedoucí směrem z Plzně na Karlovy Vary, z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde došlo ke střetu levé přední části vozidla značky Hyundai s přední částí automobilu značky Škoda.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění čtyř osob. Jednapadesátiletý řidič osobního automobilu značky Škoda utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehl. Řidič vozidla značky Hyundai byl společně s jednašedesátiletým spolujezdcem převezen a následně hospitalizován v nemocnici. Další spolujezdkyně z vozidla značky Hyundai, devětapadesátiletá žena, byla s těžkým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni.

Sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Hyundai se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Pozemní komunikace byla po dobu vyšetřování dopravní nehody několik hodin zcela uzavřena. Policisté na místě po celou dobu řídili provoz a osobní vozidla odkláněli na objízdnou trasu.

Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Policisté žádají případné svědky této události, kteří v inkriminovanou dobu uvedeným místem projížděli či procházeli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva




Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář