Svěřte svou krásu do rukou Clinic for Luck

0

clinic for luck, plastika, zvětšení prsou, operace očních víček, plastika břicha, mudr. pavel giebel, klinika plastické chirurgie, karlovarská krajská nemocnice, liposukce, labioplastika, rhinoplastika, plastika paží a stehen, mammaplastika, augmentace prsou, lifting obličeje


Péče o vzhled je přirozenou součástí našich životů a pokud toužíte po trvalé změně vašich problémových partií v Karlových Varech poskytuje vysoce kvalitní péči soukromá klinika plastické chirurgie Clinic for Luck.

Klinika, kde se krása snoubí se štěstím

Snad každý z nás zažil někdy ten pocit, že mu příroda nepřála a toužil po lepších tvarech. Péče o vzhled je přirozenou součástí našich životů a pokud toužíte po trvalé změně vašich problémových partií, stojíte před zásadním rozhodnutím, kam se za tak významným zákrokem vydat. Vybírat byste měli především na základě zkušeností lékaře a hodnocení jeho pacientů. V Karlových Varech poskytuje vysoce kvalitní péči soukromá klinika plastické chirurgie Clinic for Luck, kterou hledejte v areálu Karlovarské krajské nemocnice.

Záruka splněných přání

V nabídce naleznete mimo jiné veškeré standardní zákroky, jako jsou zvětšení prsou, operace očních víček či plastika břicha. Estetické problémy mohou způsobit nemalé trápení a pro jejich úspěšné řešení je klíčová komunikace a vzájemná spolupráce s plastickým chirurgem. Proto tvoří nezbytnou součást předoperačního období osobní konzultace, které vám zajistí stoprocentní spokojenost s výsledkem. Už během první schůzky si ujasníte, co přesně vás trápí, a dozvíte se, jaké jsou možnosti proměny vašeho těla k dokonalosti.

Ocitnete se v rukou zkušených specialistů

Vedoucí lékař, významný český plastický chirurg MUDr. Pavel Giebel, se v oboru pohybuje již přes 25 let. Jako člen národních i mezinárodních společností plastické a estetické chirurgie se pravidelně účastní konferencí a workshopů v oboru. Díky těmto získaným zkušenostem pomohl ke štěstí již tisícům žen a mužů. Také druhý lékař působící v klinice Clinic for Luck MUDr. Josef Němeček patří s více než 15letou praxí mezi špičky ve svém oboru. Po vystudování LF UK v Plzni započal svou dráhu plastického chirurga ve Fakultní nemocnice v Ostravě. Před vznikem Clinic for Luck sbíral znalosti napříč soukromými klinikami Emotions v Karlových Varech, Body klinika v Brně, pražský Medicom VIP a GiSant v Karlových Varech.

Dopřejte si vysněnou krásu

O kvalitě kliniky svědčí mnoho pozitivních referencí od klientů, kteří si pochvalují zejména bezproblémovou komunikaci s lékaři a přirozeně vypadající výsledky. Každý má právo cítit se krásný. 
Pokud tedy přemýšlíte o změně, neváhejte a zavítejte do
Clinic for Luck.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář