Sokolov: Nejbarevnější běh se vrací, připravte se na akci plnou barev a zábavy

0

běh, barevný běh, sokolov, město sokolov, sport, zábava, sportovci, běžci


Sokolov přináší letos opět nezapomenutelnou událost pro všechny příznivce pohybu a zábavy. Tradiční Barevný běh se vrací po roce opět do Sokolova a přináší množství novinek. Přípravy na tento akční závod jsou v plném proudu a očekává se velká účast sportovců a rodin.

První ročník Barevného běhu v Sokolově proběhl v roce 2018 a od té doby se stal oblíbenou událostí. Letošní ročník, který se koná 24. června 2023, přinese zcela nové dvě trasy, ze kterých si účastníci budou moci vybrat. K dispozici budou dva okruhy: delší trasa o délce 4,5 km a kratší trasa o délce přibližně 3 km. Barevný běh je určen pro všechny věkové kategorie.

"Barevný běh je jedním z nejvýznamnějších sportovních a kulturních událostí v našem městě. V letošním roce jsme jako novinku pro všechny účastníky závodu připravili vítězné medaile. Každý závodník si tedy z barevného běhu odnese něco na památku. Věříme, že se i letos opět sejdou sportovci všech věkových kategorií a společně prožijeme jedinečný barevný zážitek“, dodává Tomáš Melč, ředitel Městského domu kultury v Sokolově.

Účastníci mohou očekávat bohatý doprovodný program. Odstartuje ho DJ Deadly Groove a Djane Mejsi, kteří zajistí hudební vystoupení od 12:00 do cca 17:00. Na programu jsou také roztleskávačky a taneční vystoupení skupiny Anfas, následováno tanečním vystoupením Beat Generation a bubenickou show. Před samotným závodem se uskuteční rozcvička se sokolovským maskotem a roztleskávačkami.. Start běhu je naplánován na 15:00 hodin, takže účastníci by měli být připraveni včas.

Registrovat se na závod je možné předem, ale i v místě zahájení závodu, tedy na Starém náměstí v Sokolově, kde bude probíhat prodej merchandisingu s logem závodu a dalších práškových barev. Každý účastník obdrží startovní balíček, který obsahuje batoh, startovní číslo, buttonek a práškové barvy. Hlavní atrakcí Barevného běhu je záplava křiklavých barev, které závodníky zahalí po celé trase. Všechny použité práškové barvy jsou přírodní, ekologické a zdravotně nezávadné. Doporučujeme účastníkům obléct si na závod bílé tričko a chránit své zdraví používáním pouze oficiálních barev dodaných pořadatelem.

Registrace do Barevného běhu probíhá online na webové stránce www.sokolovskyctvrtmaraton.cz. Po registraci obdrží účastníci e-mail s dalšími pokyny. Všem partnerům a sponzorům děkujeme za podporu letošního závodu.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář