Sníte o vlastním obytňáku? Objevte městský obytný vůz Dethleffs Globevan Urban Camper z nabídky Obytnakyplzen.cz

0

obytné vozy plzeň, obytné karavany plzeň, cestování obytným vozem, cestování karavanem, dethleffs globevan urban camper


Líbí se vám představa cestování ve vlastním obytném voze, ale nevíte, jaký vybrat? Omrkněte obytný vůz Dethleffs Globevan Urban Camper!

Pokud si chcete pořídit obytný vůz sportovnějšího rázu, vsaďte na Dethleffs Globevan Urban Camper. Tento obytňák je perfektní jako všestranný parťák pro každodenní životvíkendové cestování nezapomenutelnou dovolenou.

Městský obytňák, ale i osobní vůz

Karavany Urban Camper, jak už název napovídá, není pouze o klasický obytný vůz. Dethleffs Globevan Urban Camper nabízí mnohem více. Dle samotného výrobce se jedná z 80% o osobní vůz a z 20% o obytný. Tento všestranný kompaktní vůz je spolehlivým společníkem na delší cesty i kempování.

Ať už jste čtyřčlenná rodina nebo pravidelně vyrážíte na cesty jako parta kamarádů, v tomto obytňáku se pohodlně vyspí každý z vás. Značka Dethleffs se může chlubit velmi kvalitním a precizním zpracovnáním všech svých vozů, které nabízejí chytré detaily, obrovskou flexibilitu a celkově velmi příjemný design.

Bezpečný domov na kolečkách

Jste vášniví cestovatelé a každou chvíli máte nový cestovatelský cíl? S tímto obytňákem můžete projet klidně celý svět a už nikdy nebudete chtít žádný jiný. Jednou z předností karavanu Urban Camper jsou moderní bezpečnostní asistenční systémy, které vás nenechají ve štychu. Kromě toho se můžete těšit na spoustu komfortních prvků. Toto malé velké auto se vždy přizpůsobí vašim představám, abyste se na cestách cítili minimálně tak dobře jako doma. 

Líbí se vám představa cestování i se střechou nad hlavou? Neváhejte kontaktovat Obytnakyplzen.cz a na cokoliv se zeptat.

OBYTŇÁKY PLZEŇ

Telefon
: +420 777 312 242
E-mail
: prodej@obytnakyplzen.cz
Web
www.obytnakyplzen.cz


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář