Řemínek na hodinky. Jaký se nosí?

4

řemínky na hodinky, komerční sdělení


Hodinky jsou již po staletí velmi zajímavým doplňkem. Kromě své praktičnosti – tedy zobrazení času – se staly oblíbeným módním doplňkem, a dokonce i vyjádřením sociálního statusu jejich majitele. Vyjadřujeme jimi své životní názory i svou důležitost. Jaký řemínek zvolit dle módních trendů, praktičnosti i společenské události?

Silikonové řemínky jsou ideální volbou pro sport

Pokud aktivně sportujete a máte pro tento účel hodinky s chytrými funkcemi, nejčastější volbou jsou mezi majiteli těchto hodinek silikonové řemínky. Silikonové řemínky jsou lehké, dobře drží na ruce a jsou odolné vůči potu. Protože silikon neumožňuje pokožce dýchat, pro lepší prodyšnost bývají silikonové řemínky někdy děrované.

Silikonové řemínky se vyrábějí v nepřeberném množství barev
, můžete jich tak mít i více a vhodně kombinovat barvy se svými ostatními doplňky. Jde proto o častou volbu mezi mladšími uživateli, kterým záleží na stylovém looku i při ranním běhu.

Textilní řemínky z nylonu dominují díky praktičnosti

Pro celodenní nošení se nejlépe osvědčily textilní řemínky z nylonu. Rovněž vynikají nízkou váhou, nabídnou ale oproti ostatním materiálům vysokou prodyšnost, ruka se tak pod páskem nepotí. Nevznikají ani nepříjemné otlaky a o hodinkách tak od rána do večera nevíte.

Díky pružnosti materiálu se někdy nylonové řemínky vyrábějí v jednoduchém provlékacím provedení. Pokud tedy hodinky často sundáváte a zapínání nepatří mezi vaše oblíbené činnosti, provlékací nylonový řemínek pro vás bude skvělou volbou. Pamatujte ale na to, že musíte velikost řemínku důkladně odzkoušet, aby provléknutí přes pěst bylo snadné, ale hodinky na ruce neplandaly.

Chcete eleganci? Volte kožený řemínek

Pokud chcete cenově dostupný elegantní řemínek, nejlepší volbou bude řemínek z kůže, případně z kůže umělé. Tyto řemínky skvěle vypadají v kombinaci s klasickými hodinkami tradičních značek, jako je například Casio. Pracujete-li ve formálním prostředí, nebo míříte na společenskou událost, vybavte se hodinkami s koženým řemínkem. Jeho barvu nezapomeňte sladit s páskem, botami či taškou.

U luxusních hodinek vítězí nerezová ocel

Řemínky z nerezové oceli zcela dominují u hodinek ve vyšší cenové hladině. Nejlépe vyjadřují významné společenské postavení, působí velmi hodnotně a autoritativně. Někdy dokonce hodnota řemínku může převyšovat hodnotu budíku hodinek.

Zdroje fotografií:
pixabay.com / watch-timepiece-woman-wearing-828848
pixabay.com / wrist-watch-clock-necktie-2159351

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář