Prodej polstrů na zahradní nábytek v Karlových Varech

1

polstrování, polstry, zahrada, zahradní nábytek


Pořídili jste si zahradní židli, lehátko, nebo třeba celý set nábytku, ale přijde Vám, že jeho pohodlí není takové, jaké byste si představovali? Případně jej chcete sladit například s bazénem, omítkou domu, nebo třeba okolními květináči? Řešení je nasnadě a jsou jím měkké polstry na zahradní nábytek.

Jaké jsou možnosti polstrů a jak je vybírat

Pokud kupujete polstry, pak vždy platí, že základem jsou odpovídající rozměry. Vždy přeměřte rozměry sedací i opěrné plochy a srovnejte je s rozměry polstry na zahradní nábytek. Některé polstry jsou jednolité a lze je ohnout kdekoliv vjejich délce, ale většina je ušita tak, aby mezi sedací a opěrnou plochou byl spoj, ve kterém se polstr lehce zohne a přesně tak padne na židli, křeslo, nebo lehátko. Je tudíž důležité, ve kterém místně tento spoj je- tzn. jaká je délka sedáku a jaká je délka opěradla. Před výběrem si tyto údaje na Vašem zahradním nábytku změřte a srovnejte je následně s polstrem. Dalším zásadním prvkem na polstrování je jeho potah- levnější potahy bývají povětšinou z bavlny, dražší ze směsi polyesteru, který je většinou voděodolný, takže po něm voda stéká a nevsakuje se. Pokud máte zahradní židle pod střechou, nebo plánujete polstrování vždy schovávat, pak bavlněný potah není problémem, pokud ale chcete nechávat polstry na dešti, pak je polyesterový potah určitě vhodnější.

Jakou barvu polstrů zvolit a kde je lze koupit?

Pokud kupujete polstry na zahradní křesla, pak určitě zvažte, jestli nebudete v blízké budoucnosti pořizovat i polstry na zahradní lehátka. Často se totiž stane, že se určitá barva doprodá a není už ji možno sehnat. Proto je vhodnější kupovat všechny polstry dohromady tak, aby mezi sebou vzájemně ladily a vytvářely barevnou pohodu. Polstry můžete objednat přes náš obchod www.a-market.cz a vyzvednut si je osobně na naší výdejně v Karlových Varech.


Autor: Radoslav Grulich Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář