Prázdniny končí, ale prodej obytných vozů pokračuje!

0

obytný vůz, obytňák, dům na kolech, cestovaní, spaní v autě


Cestovat i bydlet - komfort v jednom balení. Užijte si krásné podzimní dny v obytném voze od dodavatelů Obytňáky Plzeň! Nabídka je pestrá, vozy v mnoha provedeních už od necelého miliónu korun! Neplaťte zbytečně za dopravu a ubytování!

Podzimní dny klepou na dveře! Užívejte si je plnými doušky a neplaťte zbytečně za dopravu a ubytování. Koupí našeho vozu získáte možnosti cestování, kdykoliv se vám zachce a na mnoho let! A stále budete ve své posteli!

Pořiďte si jeden z našich obytných vozů a obohaťte tak své výlety, vezměte si část svého domova sebou na cestu.

Jaký obytný vůz koupit? Volte značky Rimor a Sunlight. Nejedná se o žádné nováčky, za roky své činnosti si tyto značky vybudovaly velmi dobrou pověst především proto, že dbají na kvalitu.

Rimor

Značka Rimor je součástí skupiny Triago – vůdce na trhu s obytnými automobily. Vůle dívat se vpřed s optimismem a výroba s nejvyšší kvalitou, široký výběr možností pro spaní, bydlení a spousty variant úložných prostor a maximální pohodlí to je Rimor. Jeho nedílnou součástí je Italský design, to znamená kvalitu použitých materiálů a precizní zpracovaní.

Sunlight

Ale pozor je tu značka, která je schopna se značce Rimor vyrovnat, obytné vozy Sunlight. Kvalita je zde na prvním místě, naše obytné vozy jsou pravidelně servisované a kontrolované. Značka Sunlight krom prodeje a pronájmu vozů nabízí také, přestavby vozů na LPG, záruční i pozáruční servis obytných vozů i karavanů (s použitím originálních náhradních dílů), revizi plynu, revizi těsnosti. Najdeme vám obytný vůz na míru přesně pro vás. Máte dobrý nápad, jak obytný vůz doladit? Do obytných vozů vám namontujeme doplňky na přání.

Prodáváme značkové obytné vozy:

Máte zájem o koupi obytného vozu? Neváhejte a kontaktujte nás.

Kontakty:

Telefon: +420 777 312 242
E-mail: prodej@obytnakyplzen.cz
Web: www.obytnakyplzen.cz

Autor: Martina Sihelská

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář