Nové mimořádné opatření ruší nejen akce v okrese Cheb

0

cheb, mimořádné opatření, akce, zrušení, venkovní prostory


Krajská hygienická stanice Karlovarského kraje vydala nařízení pro území okresu Cheb, a to s účinností od 21. 9. 2020 do odvolání: Zakazuje se pobyt bez ochranných prostředků dýchacích cest na hromadných akcích s účastí přesahující ve stejný čas 100 osob, konaných ve venkovních prostorech.

Celé znění mimořádného opatření - viz zde.

Ještě před tímto rozhodnutím, byl zrušen Festival vína a jídla na Seebergu - viz zde.

Dále byl zrušen Lázeňský festival jablek, který se měl konat 11.10.2020 v Mariánských Lázních - viz zde

Další akce, které se měly konat, nejsou sice v okrese Cheb a nespadají tak do mimořádného opatření hygieniků, přesto se ruší, a to z důvodu vysokého počtu nově nakažených koronavirem nejen v České republice, ale hlavně v celém Karlovarském kraji. 

Zrušit akce se tak rozhodlo např. i vedení města Loket a společnost HRAD LOKET, o.p.s.. Po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí Karlovarského kraje a členy Zastupitelstva města Loket dne 17.9.2020 a samozřejmě po odsouhlasení Rady města Loket dne 18.9.2020 bylo rozhodnuto zrušit veškeré podzimní kulturní akce pořádané na hradě Loket, konané jak v exteriérech, tak interiérech hradu a akce pořádané městem Loket, a to s účinností od 19.9.2020. Více - viz zde.

"Pokud víte o dalších akcích, které byly zrušeny, napište nám je do komentářů na našich facebookových stránkách," děkujeme za všechny naše čtenáře, Západ.cz. 

! Aktualizace dne 22.9.2020
Koncert Lucie Bílé v Karlových Varech v sobotu neproběhne. Město ruší i zábavnou akci s lázeňskými lesy - více viz zde.

Cheb, jak ho (ne)znáte aneb Cheb a jeho pražští příznivci - akce se ruší - viz zde.





Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář