Máte doma vše potřebné pro vaše miminko?

2

odsávačky hlenů, inhalátory, nosní odsávačky, tlakoměry, teploměry


Pokud již brzo do vaší rodiny přibude nový človíček, ověřte si, zda máte doma vše potřebné. Máme pro vás 5 tipů na užitečné zdravotní či lékařské pomůcky, které se vám budou doma při péči o novorozence i větší děti hodit a které koupíte přímo v Plzni!

Máte už doma připraveno následujících 5 praktických pomocníků, které využijete při péči o své děti?

1) Odsávačka mateřského mléka
Některé novopečené maminky problém s kojením miminka, které nechce či nemůže z různých důvodů pít mateřské mléko z prsu. Mateřské mléko je však tím nejcenějším, co můžete svému dítěti dát. Jako spolehlivý pomocník se nabízí odsávačka mateřského mléka. Špičkové odsávačky mléka jsou schválenými zdravotnickými prostředky vhodnými pro domácí použití, ale také pro novorozenecká a porodnická oddělení v nemocnicích.

2) Teploměr
Teploměr
by měl být nezbytnou součástí vaší domácí lékárničky. Na výběr máte z několika variant. Můžete zvolit klasický lékařský teploměr, digitální teploměr či velmi přesný bezdotykový teploměr, který je nejrychlejší. Hodnoty tělesné teploty naměří nejdéle do 3 vteřin, což je spolu s vysokým komfortem obsluhy jeho hlavní výhodou.

3) Nosní odsávačkaodsávačky hlenůPři rýmě a nachlazení oceníte kojeneckou nosní odsávačku CLEANOZ. Tato odsávačka je vhodná k domácímu používání a nosní hleny odsává spolehlivě a rychle. Odsávačka byla vyvinuta lékaři speciálně na pomoc novorozencům, kojencům a malým dětem. Odsávačku si můžete vzít s sebou na procházku i delší cesty, neboť je snadno přenosná a napájena bateriemi.

4) Inhalátor pro děti
Bohužel někdy netrápí děti jen rýma a nachlazení. Čím dál častěji se setkáváme s různými dýchacími obtížemi a alergiemi. Děti často trpí i laryngitidou. Nejúčinnější cesta, jak vašim dětem pomoci, je pořízení přístroje pro domácí inhalaci. Určitě vybírejte z osvědčených dětských inhalátorů se zajímavým a zábavným příslušenstvím, díky kterému budou děti brát inhalátor jako kamaráda. Např. nebulizátor SPEEDYMED má tvar zelenožluté želvy a italský inhalátor pro nejmenší děti je zase vybaven voňavou maskou ve tvaru zvířátka.

5) Tlakoměr
Při péči o děti nezapomínejte ani na sebe. Každodenní stres může ovlivnit vaše zdraví, nebo zdraví vašich nejbližších, kteří se spolu s vámi o nejmenší členy rodiny starají. Pravidelnou kontrolu tlaku by proto neměli zanedbávat nejen rodiče, ale především pak i babičky a dědečkové.

Pro příjemné domácí samoměření tlaku se hodí digitální tlakoměry. Kontrolujete-li si svůj tlak již v těhotenství, určitě si vyberte přesný, spolehlivý a odborníky prověřený tlakoměr pro těhotné ženy - model Omron MIT Elite. Jde o tlakoměr pro měření krevního tlaku v těhotenství a je vhodný i pro ženy s preeklampsií.

Dobrá rada na závěr
Při nákupu všech typů zdravotnických pomůcek se obracejte na odborné firmy, které dodávají přístroje osvědčených výrobců profesionálních zdravotnických přístrojů. Vše potřebné můžete vybrat a objednat i on-line v e-shopu firmy KRÁSNÝ - ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA S.R.O., který najdete na adrese Božkovská 38, 326 00 PLZEŇ - Slovany. Stejná společnost vám zajistí záruční a pozáruční servis všech zakoupených přístrojů.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář