Karlovy Vary: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

0

karlovy vary, karlovarský kraj, doprava, dopravní nehoda, nehoda, svědek, svědci, policie, policisté


Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 23. března letošního roku v době mezi 15:00 hodin až 15:30 hodin na světelné křižovatce u Chebského mostu v ulici Západní v Karlových Varech.

Na světelné křižovatce měl řidič osobního automobilu značky Peugeot, který zrovna stál na červenou, zničehonic začít couvat. Přitom měl narazit zadní částí vozidla do přední části automobilu stojícího za ním. 

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní čísla 974 366 408 či 974 366 687.

Taktéž žádají, aby na uvedená telefonní čísla volali i řidiči, který v době dopravní nehody taktéž stáli na uvedené světelné křižovatce a mohou svou výpovědí přispět k objasnění této nehody.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení. 

mjr. Jakub Kopřiva



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář