Firma GALIMED garantuje získání dotace na fotovoltaickou elektrárnu až 170 000 Kč!

0

fotovoltaická elektrárna, elektrárna, dotace, fotovoltaika plzeň


Uvažujte o vlastní fotovoltaické elektrárně a bydlíte v Karlovarském nebo Plzeňském kraji? Získejte dotaci až 170.000 Kč!

Stavební odvětví se potýká již několik let s trendem šetrné výstavby a správy budov, přičemž obnovitelné zdroje a saving energy jsou v souvislosti s touto problematikou známé pojmy. V rámci trendu udržitelného bydlení a kvalitního pracovního prostředí chtějí lidé využívat zdroje na maximum a zároveň být co nejvíce ekologičtí, což současná technologie do značné míry umožňuje, a to nejen v podobě fotovoltaických elektráren.

Jakou výhodu mají fotovoltaické elektrárny pro vaši firmu nebo rodinný dům?

Největší výhodou fotovoltaických elektráren na klíč jsou bezpochyby minimální náklady na energie, vytápění a ohřev vody. Ať už chcete ve své firmě či doma pokrýt aktuální spotřebu energie, nebo byste rádi využili její přebytky pro ohřev a ochlazení TUV, nabíjení elektromobilů či případné výpadky dodávek elektrické energie, vždy je pro vás k dispozici nejlepší možné řešení. Každá fotovoltaická elektrárna může být přizpůsobena aktuálním potřebám vaší domácnosti nebo společnosti.

Garantujeme dotace až 170.000 Kč

170.000 Kč na fotovoltaickou elektrárnu v Karlovarském kraji

Bydlíte v Plzeňském kraji? Ušetřit můžete až 155.000 Kč díky dotacím z programu Nová zelená úsporám!

Na koho se v západních Čechách obrátit s dodávkou fotovoltaické elektrárny na klíč?

Společnost GALIMED s.r.o. je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor. Proces dodávky zajišťuje nezávazné konzultace, individuální cenovou nabídku až po kompletní realizaci, servis a poradentství. Společnost spolupracuje se špičkami v oboru výstavby a realizace projektů obnovitelných zdrojů a sama provozuje několik fotovoltaických elektráren. 

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte GALIMED s.r.o.

GALIMED s.r.o. 

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň 

e-mail: kremen@galimed.cz

mobil +420 721 878 610

Web: https://www.galimed.cz/

Instagram: @galimedenergy



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář