Dámské tenisky 4× jinak: Jak je správně nosit?

3

dámské tenisky, zimní outfit, tenisky, komerční sdělení


Dámské tenisky jsou velmi populárním kouskem v botníku snad každé ženy. Jsou pohodlné, stylové a díky relativně nízké pořizovací ceně i dostupné, takže jich můžete mít hned několik. Jak tenisky kombinovat, aby se hodily takřka v každém outfitu?

Tenisky ke kalhotám

Pravděpodobně nejčastějším kouskem, který ženy k teniskám volí, jsou kalhoty. Sportovní obuv se hodí nejen ke klasickým džínům, ale perfektně je zkombinujete také se společenskými kalhotami. Fantazii se v oblasti módy meze nekladou, a tudíž si snadno vykouzlíte svůj vlastní uvolněný a osobitý styl. Tenisky můžete nosit s takzvanými neviditelnými ponožky, které budí dojem, že jsou tenisky na bosé noze, nebo vsaďte na kotníkové silonky, jejichž lem schováte v nohavici kalhot.

Tenisky k sukni a šatům

Dámské tenisky jsou slušivým doplňkem také k sukním a šatům. Zejména v létě jsou skvělou volbou například pro večerní procházku, kdy se chcete cítit pohodlně. Sukni pak můžete zvolit například džínovou, plátěnou nebo také síťovou či plizovanou. Při kombinovaní prvků se však raději vyhněte přehnané barevnosti a míchání vzorů. Výsledný outfit by pak mohl působit nesourodě či přeplácaně

TIP: Ozvláštněte svůj outfit stužkou – použijte ji místo tkaniček.

Tenisky k zimnímu outfitu

Tenisky působí velmi stylově také v zimním období. Můžete vsadit například na zateplené boty nebo si pořídit tenisky na zvýšené platformě. Mějte však na paměti, že tenisky rozhodně nepatří mezi nepromokavou obuv, a proto je v zimě nazujte pouze tehdy, když je venku sucho. Tenisky také raději nechte v botníku během mrazů, nemuselo by to být totiž pro vaše nohy bezpečné. Pokud vám však bude počasí přát, zkuste obléct kromě tenisek také vyšší ponožky. Dosáhnete tak stylového outfitu a zároveň budete v teple.

Tenisky ke svatebním šatům

Věřte nebo ne, ale tenisky se staly velkým hitem i v oblasti svatební módy. Ve svůj velký den tak po nich sahá nejedna nevěsta. Nejčastější volbou jsou pak bílé tenisky značky Converse nebo jiné plátěné botky, které dodávají svatebnímu looku ležérní, ale zároveň velmi mladistvý a uvolněný nádech. Jedná se taky o pohodlnou variantu, kdy nevěsta nemusí celý den trávit na vysokých podpatcích. Což ocení nejen na parketu, ale také například cestou k oltáři, a to obzvlášť pokud se obřad odehrává venku.


Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář