Cheb: Na Zlatém Vrchu se dokončuje nové parkoviště

0

cheb, zlatý vrch, sídliště, parkoviště, nové parkoviště, auto, parkovací místa, město cheb, karlovarský kraj


Na sídlišti Zlatý Vrch finišují práce na výstavbě nového parkoviště, které společnost Terea buduje v areálu své výtopny. Na samotném parkovišti bude k dispozici 72 placených míst, další dvě bezplatná parkovací místa pak přibydou na sousední komunikaci, která se v souvislosti s řešením dopravního napojení nového parkoviště rovněž upravuje.

Vybudování nového parkoviště a realizace s tím souvisejících úprav v jeho okolí je společnou investicí Terey a města, které společnosti poskytuje investiční příspěvek na pokrytí nákladů na výstavbu. Celkové náklady budou činit 10,7 milionu korun. 

S dokončením stavebních prací se počítá v závěru září, provoz nového parkoviště má být pak zahájen na začátku listopadu. Jednat se bude o rezidenční osvětlené parkování se závorovým systémem, který zajistí přístup na parkovací místa pouze vozidlům k tomu oprávněným. Lokalita bude navíc monitorována kamerovým systémem.

Cena za parkovací místo a měsíc je stanovena na 1000 Kč vč. DPH, u rozšířených parkovacích míst pro větší SUV a dodávky pak na 1100 Kč vč. DPH.

Podrobné informace k pronájmu zbývajících volných míst najdete na: http://www.terea-cheb.cz/.../sprava-nemovitosti/parkoviste

Zdroj: Město Cheb



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář