Cheb: Město ocenilo pracovníky ve školství a kultuře (TV Západ)

0

cheb, ocenění, pracovník, školství, kultura, antonín jalovec, jiří černý, akce, učitelé


Celkem 83 pracovníků z oblasti školství, volného času a kultury, organizací zřizovaných městem Cheb převzalo z rukou starosty Antonína Jalovce ve středu 9. září 2020 v Kulturním centru Svoboda děkovné listy za obětavou a svědomitou práci v oblasti školství a kultury. Akci moderoval místostarosta Chebu Jiří Černý a představilo se saxofonové kvarteto Základní umělecké školy Jindřicha Jindřicha v doprovodu klavíru a bicích.

V příspěvkových organizacích zřizovaných městem Cheb je zaměstnáno 349 pedagogických pracovníků, z toho 300 učitelů. Z 1.ZŠ Cheb byli odměněni - Dagmar Bršťáková, Erika Chmelířová, Marie Maryšková, Hana Mecnerová, Zdeňka Nováková, Radmila Zítková, Jindřiška Forštíková, Zlatuše Jančulová a Miroslava Horáková. 

Za 2.ZŠ Cheb si přišli pro ocenění: Eva Koucká, Eva Janoušková a Eduard Lhoták. 

Z 3.ZŠ Cheb získali děkovní listy - Zdeněk Vrbata, Michaela Korbičková, Zdeněk Šverdík a Mirka Špalková. 

Čtvrtá základní škola nominovala následující pracovníky: Hanu Miklušákovou, Šárku Štorkovou, Janu Vejražkovou, Simonu Bendíkovou, Janu Vozkovou, Jaroslavu Markovou, Boženu Motlovou, Ilonu Šlosarovou a Helenu Palackou, která dovršila 50 let ve školství. 

Za 5.ZŠ Cheb byli vybráni následující pracovníci a pedagogové: Iva Bezděková, Pavel Filipin, Diana Hošková, Václav Uhlík, Nina Rotbauerová, Jitka Řehořová, Hana Líbalová a Eduard Krampla, který působí ve školství již 53 let. 

Z 6. ZŠ Cheb obdrželi poděkování: Monika Gläsnerová, Lenka Macková, Dana Hendrychová, Sylva Kastnerová, Jana Kofránková, Lenka Kameniarová a Alexandra Strnadová. 

Zástupci ZŠ Cheb, Kostelní náměstí 14 se sice vyhlášení nezúčastnili, ale pamětní listy jim budou předány následně. Jedná se o pracovníky a pedagogy Kateřinu Novotnou, Libuši Hladkou, Janu Nowakovou a Františka Hladkého. 

Za MŠ Cheb, Malé náměstí 2 přijaly ocenění Ivana Faitová a Věra Pechrová. V MŠ Cheb, 26. dubna byly oceněny Vladislava Kukučková a Ilona Hanušová. Za MŠ Cheb, v ulici Komenského získaly pamětní listy Martina Šívrová, Šárka Krausová, Renata Kapicová, Marie Kratochvílová a Mariana Zahradníková. 

Z MŠ Cheb, Osvobození 67 si přišly převzít odměnu Ráchel Eliášová a Jana Kauerová, za MŠ Cheb v Bezručově pak Eva Hájková a Lenka Drábová  a za MŠ Cheb, Do Zátiší Jana Vališová.

Mezi oceněnými pracovníky a pedagogy ZUŠ Jindřicha Jindřicha Cheb bylo hned několik dlouholetých oceněných - Věra Zemandlová za 50 let, Roswitha Fejfarová a Karel Bosák pak za 53 let. Další ocenění převzali: Eva Klimtová, Alena Eichlerová, Jaroslava Havlíčková, Tomáš Horský, Eva Kůrková, Miroslava Vaníčková a Irena Žídková.

Za Dům dětí a mládeže Sova obdrželi ocenění Tereza Sichrovská a Jiří Holeček. V Západočeském divadle v Chebu byli příjemci pamětních listů a květin Jan Kmec, Miluše Kmecová, Pavel Marek, Libuše Votavová a Radmila Urbanová.

V závěru pak obdrželi ocenění pracovníci Městské knihovny v Chebu - Gabriela Zetochová, Eva Novotná, Jana Altmanová, Monika Křížová, Magda Kuklová, Ivona Lesáková a Ivana Volfová. Půlstoletí v této instituci pak dovršila Marie Mudrová. 



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář