Cheb: Hurá za zážitky a dobrodružstvím

8

projekt, hurá na prázdniny, útočiště, ddm sova, ddm, cheb, město cheb, kroužky, zájmové kroužky, děti, sociálně slabé rodiny, region24


Útočiště o.p.s. v Chebu a DDM Sova Cheb od ledna 2023 společně realizují půlroční projekt „Hurá za zážitky a dobrodružstvím“.

Projekt je určen pro děti pocházející převážně ze sociálně znevýhodněného prostředí, které navštěvují nízkoprahový klub Útočiště. Děti mají možnost se pravidelně 1x týdně seznámit se zájmovými kroužky, které DDM Sova nabízí, a díky tomu se naučit nové věci a rozvíjet své dovednosti a znalosti. Pod vedením pracovníků DDM Sova si od ledna např. vyzkoušely péči o koně a terarijní zvířata, naučily se pracovat s hlínou na kroužku keramiky, vyráběly z papíru a přírodnin, rozvíjely své komunikační a improvizační dovednosti v rámci dramatického kroužku, zahrály si deskové hry a posilovaly týmovou spolupráci a tělo při pohybových hrách. Do konce školního roku děti ještě čeká např. návštěva dopravního hřiště, vědeckého kroužku, lezení na horolezecké stěně a další aktivity.

Děkujeme DDM Sova za skvělou spolupráci a jednotlivým vedoucím zájmových kroužků za to, že dětem z nízkoprahového klubu Útočiště věnují svůj čas a připravují pro ně zajímavý program. V případě zájmu o tento projekt nás lze zkontaktovat na e-mailu: utociste.cheb@seznam.cz, na Facebooku Útočiště – obecně prospěšná společnost, nebo na webových stránkách www.utocistecheb.cz, kde naleznete i další informace o činnosti naší organizace. 

Útočiště o.p.s.
Zdroj: Město Cheb



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář