Chcete stavět? Plzeňská firma BrickHouse s.r.o. právě teď nabízí nové ceny domů na klíč!

0

dům na klíč, projekty domů, stavba domu, ceník stavby domu


I když je podzim, stále si můžete plnit sny a k tomu patří plánování. Podívejte se na nové ceny u patrových zděných domů i bungalovů u plzeňské stavební firmy BrickHouse s.r.o.

Není na co čekat! Stavíme podle našich možností v jakémkoliv ročním období, stačí si jen vybrat správný projekt, domluvit si schůzku a vše ostatní je na nás. A právě teď máte novou příležitost podívat se na aktualizované ceny našich zděných domů na klíč, tak neváhejte!

S námi to jde lehce, my komunikujeme! Ostatně, jsme nakloněni i vašim pořadavkům od samotného počátku, pomáháme našim klientům v oblasti vyhledávání vhodných ploch, zahrad a pozemků pro budoucí výstavbu. Samozřejmostí pro nás je provedení projektové dokumentace zděného domu, vyřízení stavebního povolení, realizace stavebně – technického dohledu na stavbě a zajištění kolaudace rodinného domu. Individuální přístup k požadavkům klienta již od počátku návrhu projektu, zabezpečení možnosti financování, právního servisu a také prodej stávající nemovitosti je samozřejmostí.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte nás!

Kontakty:

E-mail: kancelar@brickhouse.cz

Telefon: +420 702 060 093
               +420 702 060 094 

Web: www.brickhouse.cz

Autor: Martina Sihelská



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář