Bublava: Benefiční koncert pro Droseru

0

bublava, kostel, benefiční koncert, drosera, záchranná stanice, živočich, handicap, pracovníci


Dne 12.7.2020 od 17:00 hodin se uskuteční v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Bublavě benefiční koncert pro Droseru.

Veškerý výtěžek z koncertu bude věnován záchranné stanici Drosera Bublava. Kdo se nemůže zúčastnit přímo v místě a přesto by rád přispěl, může svůj příspěvek poslat přímo na účet č. 175279787/0300.

Zařízení je od roku 2009 členem Národní sítě záchranných stanic pro oblast Karlovarského kraje a zajišťuje: převzetí nalezeného jedince, transfer do zařízení jak volně žijícího živočicha s handicapem, tak nalezená mláďata, veterinární odborné vyšetření, ošetření s následnou péčí, dokrmení, rehabilitace a opětovné vypuštění jedince přímo v místě nálezu nebo v předem vytipovaných lokalitách. Někteří vážně poranění jedinci zůstávají v zařízení na dožití a jsou umístěni v expozičních voliérách. Slouží jako důkaz bezohlednosti lidí a jejich lhostejnému chování k živočichům i přírodě.

Přijďte podpořit záchrannou stanici Drosera Bublava, která v této době covidové nemá dostatek financí na svou činnost. Pracovníci Drosery nepobírají žádnou mzdu, dělají vše dobrovolně a často hradí účty ze svých vlastních prostředků. 



Zdroj: Záchranná stanice Drosera Bublava
           fb Vivat Musica Kraslice


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář