Aš: Město chystá velkolepé letní slavnosti

0

, město aš, oslavy, velkolepé oslavy, koncert, akce, povýšení, infocentrum


Zaškrtněte si v kalendáři pátek 12. a sobotu 13. srpna. V těchto dnech se uskuteční slavnosti města. A protože se konají v roce oslav 150. výročí povýšení Aše z městyse na město, jsou velkoryseji pojaté, než v běžném roce. Slavnosti budou dvoudenní, hrát se bude střídavě na dvou pódiích, připravuje se dohromady 22 vystoupení.

Začíná se vpátek 12. od 14 hodin koncertem skupiny Circus Problem, od 16 hodin následuje Pokáč, od 18 legendární Čechomor, od 20 Michal Hrůza, od 22 Kapitán Nemo a od 23.14 cimbálová muzika Grajcar.

Na druhém pódiu, voploceném areálu kompu, si na své přijdou především děti. Vnabídce je od 15 hodin duo Štístko a Poupěnka a od 17 Míša Růžičková. Od 19 hodin zazpívá Jožka Černý a úvodním koncertem se bude prezentovat cimbálovka Grajcar.

Sobotní program zahájí od 11 hodin na pódiu na parkovišti Lollipopz, ve dvouhodinových intervalech následuje Jakub Smolík, Jan Kalousek, Žlutý pes, Tereza Mašková, No Name a ve 22.30 So Fine.

Na pódiu vkempu se v sobotu vystřídá celkem pět účinkujících. Zde začínáme od 12 hodin představením pro dětí nazvaným Mimoní legrácky a šprťouchlata, následuje Pavel Novák, Petra Černocká &Bokomara, Potíže a od 20 hodin skupina Šrot.

Protože se předpokládá velká návštěvnost, přibude letos také více stánků s občerstvením. Jeden užitečný tip pro návštěvníky: prvních tisíc kupujících, kteří si vinformačním centru zakoupí minimálně dvě vstupenky, obdrží tričko ze sady propagačních předmětů, vyrobených k 150. výročí Aše.

Vstupné na jednotlivé dny činí 250 – 450 korun, cena je odstupňována podle data zakoupení. Prodej vstupenek bude zahájen už 1. dubna.

Zdroj: Město Aš



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář