Aš: Fyzicky napadl ženu i její dceru

0

, napadení, žena, dcera, poškození, vozidlo, policie, zranění, ošetření, nemocnice, alkohol


Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a výtržnictví.

V první polovině října letošního roku měl mít obviněný slovní rozepři s osmnáctiletou ženou, která se chystala opustit jeho bydliště. Přijet pro ní vozidlem měla trojice žen. Jednu z nich, jednatřicetiletou ženu, měl muž fyzicky napadnout, když se osmnáctiletá žena chystala nastoupit do automobilu. Ženu měl několikrát udeřit pěstí do horní poloviny těla a také jí kopnout. Bránit jí měla přiběhnout její nezletilá dcera, kterou muž také fyzicky napadl. Měl jí kopnout do nohy a několikrát se jí snažit udeřit pěstí. Po chvíli se mělo ženám podařit utéct a uzamknout se ve vozidle. K tomu měl obviněný přijít a nohou poničit skleněnou výplň pravého předního okna. Následně měly ženy automobilem z místa odjet a přivolat policejní hlídku.

Při incidentu došlo ke zranění jednatřicetileté ženy, která byla převezena do nemocnice k ošetření.

Poničeným automobilu způsobil muž škodu přibližně 1 500 korun.

Po příjezdu policejní hlídky se devětadvacetiletý muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 0,73 promile.

V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti pro přečin výtržnictví pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář