2013 – Kynšperk: Novoroční setkání občanů města (4879) (TV Západ)

0

kynšperk, novoroční setkání, tomáš svoboda, státní hymna, ohňostroj


Novoroční setkání vedení města s občany proběhlo v Kynšperku nad Ohří v úterý 1. ledna od 18 hodin. Lidé se postupně scházeli na prostranství před kostelem Panny Marie, kde se často konají městské akce.

Místní hasiči nalévali zájemcům horký čaj na zahřátí a rozdávali vánočku. K dispozici byla polní kuchyně a bylo možné se ohřát u ohně. Při slavnostním zahájení promluvil starosta města, který zhodnotil uplynulý rok. Připomenuto bylo také, že setkání se koná u příležitosti výročí 20 let samostatného českého státu.

"Byl to rok náročný, rychlý, plný práce a rozhodnutí a změn. Myslím si, že to byl pro naše město rok velmi úspěšný. Milí spoluobčané, chci vám poděkovat za všechny vaše připomínky, názory, ale i kritiku, která nám pomáhá v naší práci," uvedl starosta města Tomáš Svoboda. 

Připomněl také, že v letošním roce je potřeba mnoho věcí vykonat. A na závěr poděkoval všem, kteří městu pomáhají.

"Využívám této příležitosti poděkovat všem, kteří se jakoukoliv formou a měrou přispěli ke zkrášlení naší obce, obohacení jejího kulturního i duchovního života, protože budoucnost obce je v rukách jejích občanů," zdůraznil Svoboda.

Po projevu vedení města zazněla státní hymna a následoval ohňostroj na hudbu.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář