Vyberte si hrnek pro svůj každodenní rituál

Každý den začínáme obvykle tradičním rituálem - buď je to káva, čaj nebo jiný oblíbený nápoj. Pořiďte si hrnek podle vašich představ a užívejte si pohodu doma či v kanceláři.

dezinfekce

Objevte nabídku hrnků, která vám poskytne mnoho možností ke zlepšení každodenních rituálů. Hrnky můžete obměňovat například podle ročních období a přinést tak do svého každodenního rituálu nový styl. V létě si dopřejte hrnek s osvěžujícím letním motivem a v zimě hrnek s útulným sněhovým vzorem. Naše hrnky nejenže vypadají skvěle, ale jsou také praktické a odolné.

Máme pro vás 5 konkrétních tipů na pěkné hrnky!

  1. Baňatý smaltovaný hrnek LOUKA: Tento oblíbený hrnek s praktickou výlevkou můžete použít k ohřevu mléka nebo jako džbánek na vodu. Zdobí ho pastelově růžová barva a jemný dekor květin, které z něho dělají krásný kousek nejen chatu či chalupu, ale i do moderní domácnosti. Má průměr 10 cm a objem 800 ml. K ohřevu mléka nebo polévky lze použít všechny typy spotřebičů, možno mýt jej v myčce nádobí. 

    Image title

  2. Hrnek Lavandoux: Tyto ručně vyráběné keramické hrnky v pastelových barvách pocházejí z kolekce Lavandoux. Hrnek je v matné pastelové barvě. Jde o super roztomilý hrnek například na kávu, čaj, latte macchiato, mléko nebo čokoládové mléko. Drobné vady na kráse patří k charakteru tohoto ručně vyráběného keramického nádobí. 

    Image title

  3. Nostalgie: Zajímavý je také model Seltmann Weiden Sonata Nostalgie z tvrdého porcelánu. Mezi jeho přednosti patří vysoká odolnost proti nárazu na hrany, ekologická výroba a hrnek lze mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě. 

    Image title

  4. Šálek s podšálkem Clayre & Eef: Tento romantický šálek s podšálkem je ideální na šálek čaje nebo kávy. Pro dlouhodobé používání se doporučuje ruční mytí. Skvělý dárek pro každého milovníka čaje. 

    Image title

  5. Velký hrnek: Keramický hrnek s objemem 370ml ocení především ti z vás, kteří mají rádi pořádnou a poctivou dávku ranního čaje či kávy. 

    Image title

Vaše každodenní rituály by měly být především o radosti a inspiraci. S našimi kvalitními hrnky různých motivů a barev se každé ráno probudíte s úsměvem na tváři a připraveni na nový den plný nových možností a výzev.

PS: prohlédněte si náš blog o dekoracích a objevte další doplňky do vašeho bytu či domu.

Přejeme vám pěkný den

Váš eshop www.homedecorhome.cz

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy